Bli en del av styrkan och gemenskapen i ReservKraft

Vi söker engagerade och pigga seniorer i Malmö-Lund-Burlöv-Lomma-Staffanstorps-regionen som vill hjälpa såväl privatpersoner som företag.

Du som vill aktivera dig själv och samtidigt hjälpa andra med arbetsuppgifter som du själv har utfört tidigare, hör av dig till oss. Läs mer om vilka tjänster vi söker här nedan.

Sök ett jobb som intresserar dig och bli en ReservKraft att räkna med!

Här finner du de befattningar och arbetsuppgifter som vi söker ReservKrafter till just nu

Trädgårdsskötsel

Vår- höststädning och underhåll av trädgård; klippning och skötsel av gräs, häckar och buskar. Fälla och beskära träd, samla ihop trädgårdsavfall inför bortforsling. Rensa ogräs och kratta löv, vattna och göda gräsmattor och rabatter. Rensa hängrännor.

Intresseanmälan

Snickare

Mindre snickeriarbeten; staket och altan i anslutning till hus. Platsbyggda garderober och bokhyllor. Golvläggning.

Intresseanmälan

Omsorgsperson

Vara behjälplig på promenader och enklare ärenden; vårdcentral, bank och butik. Hjälpa till att betala räkningar, laga enklare mat och läsa högt.

Intresseanmälan

Diverse

Tvätta och stryka kläder, sängkläder, avtagbar soffklädsel och gardiner i anslutning till kunds bostad. Laga och sy upp kläder och gardiner. Sätta upp och ta ned gardiner i samband med tvätt/upplägg. Byta glödlampor och säkringar.

Intresseanmälan

Passa barn

Upp till årskurs 7 i barnets bostad. Hjälpa till att hämta och lämna på förskola, skola eller fritidsaktivitet. Eventuellt hjälpa till med läxor eller annat skolarbete och kanske laga en enkel lunch.

Intresseanmälan

Hund/kattvakt

Rasta hund/katt/annat husdjur och ge dem mat de dagar husse/matte är bortrest eller behöver vara länge på jobbet.

Intresseanmälan

Teknisk och Digital support

Installation och genomgång av nyinköpt dator, back-up av filer, installation av skrivare, uppdatera mjukvara samt koppla ihop dator och skrivare trådlöst. 
Stärka det digitala modet hos de som behöver; berätta och visa hur man använder digitala tjänster, bokar tider och beställer varor/tjänster online osv.

Intresseanmälan

Företagstjänster
  • Fastighetsskötare – trappstädning, trädgårdsarbete och vaktmästeri.
  • Receptionist – hantera inkommande telefonsamtal, post och diverse administrativa uppgifter.
  • Lagerarbetare – ta emot och skicka iväg gods, hantera fraktsedlar och enklare lagerarbete.

Intresseanmälan

Städare

Enklare städning; dammsuga, dammtorka och diska. Städa ur skåp, lådor, kyl och frys, sopa och torka av altaner (ej med specialutrustning), flyttstädning vid in- och utflyttning.

Intresseanmälan

Målare/Tapetserare

Enklare måleriarbeten; målning av förråd, staket och hus samt tapetsering och väggmålning.

Intresseanmälan

Fönsterputsare

Kan kombineras med städning, men ibland önskar kunden endast fönsterputsning.

Intresseanmälan

Tillsynsperson

Se om hus/bostad för kunds räkning; post, vattna blommor, vädra, spola kranar och toaletter, kolla lampor, sätta på/stänga av vatten och värme för säsongen, ta hand om plöstsligt uppkomna skador, så som vattenläcka eller en krossad fönsterruta, ta emot leveranser och hantverkare.

Intresseanmälan

Studiecoach/Läxhjälp

Hjälp ungdomar och barn med studieteknik och motivation i olika ämnen. Skapa lust och ge dem ett livslångt lärande.

Intresseanmälan

Möblerare

Flytta, montera och demontera möbler och inredning. Sätta upp och ta ner gardinstänger, lampor, hyllor och tv. Plocka fram och ställa undan trädgårdsmöbler, studsmattor, flyttbara paviljonger och uppblåsbara pooler. Flytta tränings- och hobbyredskap.

Intresseanmälan

Snöskottare

Skotta snö på uppfarter och gårdsplaner och ta bort istappar. Röja snö, sanda och salta trottoarer om kommunen kräver att fastighetsägaren håller trottoaren is- och snöfri.

Intresseanmälan

hjälp av pensionär
Läxläsning
hushållsnära tjänster

ReservKraft erbjuder dig en aktiv och trevlig tillvaro. Att hjälpa andra, utföra sysslor och vara i rörelse är positivt för kropp och själ. Som en bonus får du desutom ett extra tillskott till pensionen.

Arbetet kan variera från några timmar i månaden till ett tiotal timmar i veckan. Det kan vara både inom- och utomhusarbete. Välj vad som passar dig bäst.

Arbetet är uppdragsorienterat och tilldelas efter vad våra kunder har behov av. Självklart är du försäkrad under tiden du utför uppdraget. Både till och från arbetsplatsen.

ReservKraft tror på ett hjälpsamt och aktivt liv som gynnar din hälsa och ditt välmående.

 

hushållsnära tjänster